SAG-curs-esgrima-concurs

L’esgrima és un esport de detalls i les classes individuals és la millor manera de polir tots els aspectes més precisos de la tècnica del nostres esport. Per això el Club d’Esgrima SAG ofereix als seus socis l’opció de millorar en tots els aspectes de l’esgrima.

Durant tota la classe individual gaudiràs d’una atenció personalitzada i individualitzada 100% per poder treure el major profit de les teves eines com esgrimista.

Les classes individuals estan orientades a totes aquelles persones que vulguin donar un salt de qualitat en la seva esgrima o simplement vulguin millorar un aspecte molt concret de la seva tècnica d’esgrima.

L’horari on es podrà fer les classes podrà ser qualsevol moment on la sala estigui oberta i amb la confirmació per part de l’entrenador (mitjançant una reserva prèvia) i la durada de la classe serà de 15 minuts com a mínim i un màxim de 55 minuts. La durada de la classe és personal
i completament lliure, per tant es decidirà al moment de la reserva.

La reserva s’haurà de fer mitjançant un correu electrònic a coordinacio@esgrimagarraf.cat amb la següent informació:

NOM I COGNOM, DIA DE LA CLASSE i HORARI (DURADA) DE LA CLASSE

Una vegada rebut el mail, rebreu una confirmació en cas de disponibilitat de l’entrenador o una alternativa d’horari en cas de no haver disponibilitat. El pagament de les classes es farà abans d’iniciar-la.